Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 5 - zaterdag, 15. oktober 2022 - 14:00
Kempenzonen 3 - 1 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 15. oktober 2022
Aanvangsuur:
14:00
Venue

Opstelling

Forward
 • 9. Tim Dillen
 • 11. Johnny Van de Mert
Midfielder
 • 6. Gunther Claes
 • 10. Candy Juez Ponce
 • 8. Stijn Marlein
 • 7. Bjorn Smets
Defender
 • 2. Ronny Neskens
 • 3. Brasil Nijs
 • 5. Wouter Ruts
 • 4. Tom Willekens
Goalkeeper
 • 1. Liam Vanhoof

Vervangingen

  • 30. Minuut
   Uit: Candy Juez Ponce (Midfielder)
   In: Jonas Mertens (Midfielder)

  • 50. Minuut
   Uit: Stijn Marlein (Midfielder)
   In: Ruben Melis (Midfielder)

  • 64. Minuut
   Uit: Bjorn Smets (Midfielder)
   In: Floran Leysen (Midfielder)

  • 82. Minuut
   Uit: Brasil Nijs (Defender)
   In: Bart Caers (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Kempenzonen
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 30 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jonas Mertens <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Candy Juez Ponce Tijd van de vervangingen 50 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Ruben Melis <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Tijd van de vervangingen 64 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Floran Leysen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets Tijd van de vervangingen 82 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bart Caers <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Brasil Nijs Goal Min. 25 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/teamplayers/men_small_1664729592.png"height="40" width="auto" /><br />Gunther Claes
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  25' Gunther Claes

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Een eerste helft waarin Kempenzonen het meeste balbezit had, maar waarin beide ploegen bijna geen kansen kon bijeen spelen.  Op de eerste poging tussen de palen was het meer dan een kwartier wachten en het was dan ook meteen een doelpunt. De spits van Kempenzonen krijgt de bal in de voet en kruist de bal naar de verste paal (16’ 1-0).  Voor een eerste kans van Hoekske was het wachten tot minuut 25. Vrijschop Dillen, de bal komt bij Claes en ook hij kruist de bal tot aan de verste paal en scoort (25’ 1-1). Verder was het vooral Kempenzonen dat de bal had maar verder dan nog enkele afstandsschoten kwamen ze ook niet in de eerste helft.

   Het begin van de tweede helft leverde wel enkele kansen op. 46’ schot Kempenzonen redding Vanhoof. 48’ poging van Van de Mert, was iets te zwak om te keeper te verrassen.  49’ weer schot van Kempenzonen ook nu redding van Vanhoof. 55’ en Hoekske terug op achterstand via een doelpunt bijna identiek aan het eerste doelpunt van Kempenzonen (55’ 2-1). Hoekske probeerde het spel wel te verleggen maar kansen kwamen er niet. Kempenzonen dreigde af en toe nog met een schot van ver maar aan kansen kwamen zij ook niet. Tot een paar minuten voor tijd, slecht weg werken van de bal bij Hoekske en een speler van Kempenzonen kon zo profiteren om de eindstand op het bord te zetten ( 86’ 3-1).

  Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS(84’ CAERS,) WILLEKENS, RUTS, CLAES, SMETS(64’ LEYSEN), MARLEIN(58’ MELIS), DILLEN, VAN DE MERT, JUEZ PONCE(23’ MERTENS).

  Gele kaarten Hoekske : geen.

  Rode kaarten Hoekske : geen.

  Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.00.00 (diddipoeler)
  Page load time: [ 0.108681 ] seconds