Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 3 - zaterdag, 01. oktober 2022 - 14:00
Barrier A 3 - 4 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 01. oktober 2022
Aanvangsuur:
14:00
Venue

Opstelling

Midfielder
 • 7. Candy Juez Ponce
 • 8. Stijn Marlein
 • 6. Bjorn Smets
 • 10. Thijs Vanhoof
Forward
 • 9. Thiemo Lambrighs
 • 11. Brent Van Aerschot
Goalkeeper
 • 1. Bart Vanhoof
Defender
 • 5. Willem Bijl
 • 2. Ronny Neskens
 • 3. Brasil Nijs
 • 4. Tom Willekens

Vervangingen

  • 75. Minuut
   Uit: Thiemo Lambrighs (Forward)
   In: Joris Meynen (Forward)

  • 88. Minuut
   Uit: Stijn Marlein (Midfielder)
   In: Kim Nijs (Midfielder)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Barrier A
  Goal Min. 77 ::<br /> Goal Min. 38 ::<br /> Goal Min. 34 ::<br />
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 75 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs Tijd van de vervangingen 88 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Kim Nijs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Goal Min. 62 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thijs Vanhoof Goal Min. 48 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Brent Van Aerschot Goal Min. 32 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thiemo Lambrighs Penalty goal Min. 44 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thijs Vanhoof
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  77'
  38'
  34'
  62' Thijs Vanhoof
  48' Brent Van Aerschot
  32' Thiemo Lambrighs
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/penalty_goal.pngPenalty goal
  44' Thijs Vanhoof

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Hoekske ging fel van start met in de eerste vijf minuten al vier doelpogingen.  Eerste minuut keeper van Barrier stond ver uit zijn goal, Vanhoof T. probeerde van ver zijn poging gaat over. 2’ opnieuw Vanhoof T. nu red de keeper met de voet en in de herneming schot Lambrighs en ook nu red de keeper met de voet. 5’ opnieuw Vanhoof T. en weer redding van de keeper met de voet. Dan komt Barrier iets beter in de wedstrijd maar is het toch vooral Hoekske met dat de bal heeft. Op kansen is dan toch wachten tot voorbij het half uur. Vanhoof T. zet Lambrighs alleen voor doel en ditmaal is de keeper kansloos op zijn schot (32’ 0-1). Lang kan Hoekske niet genieten van zijn voorsprong. Op een counter van Barrier stellen zij al vlug gelijk( 34’ 1-1). Nauwelijks enkele minuten later weer goal voor Barrier. Voorzet van op links en de bal kan simpel binnen getikt worden (38’ 2-1). Net voor rusten komt Hoekske toch nog gelijk. Vanhoof T. zag eerst zijn strafschop nog gestopt worden door de keeper maar uiteindelijk kreeg Vanhoof T. de bal opnieuw in zijn bezit en scoorde toch nog (44’ 2-2).

  Meteen na rusten 2 kansen voor Barrier, eerst een schot dat tegen de lat ging en dan was er een redding van Vanhoof B. op een schot. De daarop volgende aanval van Hoekske werd wel succesvol afgewerkt. Vanhoof T. past op Van Aerschot en deze zet Hoekske op voorsprong (48’ 2-3). Vlak erna kans Barrier, Vanhoof B. zet de bal met zijn voet in corner.  Barrier opzoek naar de gelijkmaker maar iets voorbij het uur scoort Hoekske opnieuw. Marlein zet de bal voor doel en Vanhoof T. tikt binnen (62’ 2-4). Minuut 69 en Van Aerschot komt alleen voor doel maar zijn poging gaat naast. 74’ vrijschop Barrier en via Vanhoof B. en de lat gaat de bal in corner. Een beetje later dan toch de aansluitingstreffer. Uitgespeelde kans en de bal wordt aan de tweede paal binnen geschoven( 77’ 3-4). Barrier weer opzoek naar de gelijkmaker maar de beste kansen zijn er voor Hoekske op de tegenaanval. Meynen kopt net naast. En in de laatste minuut open kans voor Vanhoof T. maar hij stuit op de keeper. En zo bleef het bij een 3-4 stand.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS, NIJS B., WILLEKENS, BIJL, SMETS, JUEZ PONCE, MARLEIN(86’ NIJS K.),LAMBRIGHS(70’ MEYNEN), VANHOOF T., VAN AERSCHOT.

  Gele kaarten Hoekske : Lambrighs.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.102414 ] Seconden