Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 2 - zaterdag, 24. september 2022 - 14:00
Red Star 4 - 2 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 24. september 2022
Aanvangsuur:
14:00
Venue

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Bart Vanhoof
Forward
 • 9. Tim Dillen
 • 11. Johnny Van de Mert
Defender
 • 2. Ronny Neskens
 • 3. Brasil Nijs
 • 4. Tom Willekens
 • 5. Thiemo Lambrighs
Midfielder
 • 10. Jonas Mertens
 • 6. Joris Meynen
 • 10. Thijs Vanhoof
 • 8. Thomas Ruts

Vervangingen

  • 46. Minuut
   Uit: Thiemo Lambrighs (Defender)
   In: Candy Juez Ponce (Midfielder)

  • 50. Minuut
   Uit: Jonas Mertens (Midfielder)
   In: Dries Hoeyberghs (Midfielder)

  • 61. Minuut
   Uit: Joris Meynen (Midfielder)
   In: Siebe Eyckmans (Midfielder)

  • 79. Minuut
   Uit: Brasil Nijs (Defender)
   In: Kim Nijs (Defender)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Red Star
  Goal Min. 72 ::<br /> Goal Min. 37 ::<br /> Goal Min. 26 ::<br /> Goal Min. 16 ::<br /> Yellow-red card Min. 74 ::<br />
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Candy Juez Ponce <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs Tijd van de vervangingen 50 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Dries Hoeyberghs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Jonas Mertens Tijd van de vervangingen 61 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Siebe Eyckmans <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen Tijd van de vervangingen 79 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Kim Nijs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Brasil Nijs Goal Min. 18 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Johnny Van de Mert Goal Min. 12 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Johnny Van de Mert Yellow-red card Min. 74 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen Yellow card Min. 73 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen Yellow card Min. 42 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Joris Meynen Yellow card Min. 24 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thiemo Lambrighs
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  72'
  37'
  26'
  16'
  18' Johnny Van de Mert
  12' Johnny Van de Mert
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_red_card.pngYellow-red card
  74'
  74' Tim Dillen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  73' Tim Dillen
  42' Joris Meynen
  24' Thiemo Lambrighs

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Al na één minuut spelen een kansje voor Red Star, op corner wordt de bal naast gekopt. Dan neemt Hoekske over, derde minuut vrijschop Meynen recht op de keeper. Iets later Van de Mert komt voor de keeper maar deze duwt de bal in corner, op deze corner kopt Vanhoof T. de bal naast. 11’ weer Van de Mert , opnieuw stuit hij op de keeper. 12’ Van de Mert met een corner, zet de bal naar de eerste paal en de bal gaat zo binnen ( 12’ 0-1). Enkele minuten later hangen de bordjes terug in evenwicht. Diepe bal waarop de Hoekske verdediging zich miskijkt en met een schot over Vanhoof B. en onderkant van de lat gaat de bal binnen( 16’ 1-1). Hoekske reageerde meteen en op een voorzet kopt Van de Mert de bal binnen (18’ 1-2).  Dan was het weer aan Red Star, eerst tikte Vanhoof B. een kopbal uit doel, maar op een laag schot net naast de paal was hij kansloos (26’ 2-2). Kansen waren er nu voor beide ploegen en weer op een schot net naast de paal kwam Red Star op voorsprong( 37’ 3-2). Nog voor rusten Hoekske met een grote kans maar via de paal en 2 maal gered op de lijn ging de bal net niet binnen.

  De tweede helft was alles net een tikkeltje minder. Hoekske met het meeste balbezit maar zonder grote kansen. En Red Star dat steeds loerde op de counter en zo toch een paar kansen had. En op één van de counters wist het de score nog uit te diepen (72’ 4-2).  Toen Hoekske op een gegeven moment met negen kwam te staan was de wedstrijd dan ook meteen gespeeld. Eerst was er rood (2x geel) voor Dillen , en Ruts viel uit met een kwetsuur en alle vervangingen waren toen al opgebruikt.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS, NIJS B.(79’ NIJS K.),WILLEKENS, LAMBRIGHS(46’ JUEZ PONCE), MEYNEN(61’ EYCKMANS), MERTENS(50’ HOEYBERGHS), RUTS, VANHOOF T., DILLEN, VAN DE MERT.

  Gele kaarten Hoekske : Lambrighs, Meynen.

  Rode kaarten Hoekske : Dillen( 2x geel).



  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.141732 ] Seconden