Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 1 - zaterdag, 17. september 2022 - 17:30
Schoonbroek 4 - 1 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 17. september 2022
Aanvangsuur:
17:30
Venue

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Bart Vanhoof
Defender
 • 2. Ronny Neskens
 • 3. Brasil Nijs
 • 5. Wouter Ruts
 • 4. Tom Willekens
Forward
 • 11. Johnny Van de Mert
 • Tim Dillen
Midfielder
 • 7. Gunther Claes
 • 6. Candy Juez Ponce
 • 8. Stijn Marlein
 • 10. Jonas Mertens

Vervangingen

  • 62. Minuut
   Uit: Gunther Claes (Midfielder)
   In: Thiemo Lambrighs (Midfielder)

  • 62. Minuut
   Uit: Johnny Van de Mert (Forward)
   In: Dennis Peeters (Forward)

  • 75. Minuut
   Uit: Dennis Peeters (Forward)
   In: Bjorn Smets (Midfielder)

  • 80. Minuut
   Uit: Stijn Marlein (Midfielder)
   In: Bart Caers (Midfielder)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Schoonbroek
  Goal Min. 90 ::<br /> Goal Min. 84 ::<br /> Goal Min. 52 ::<br /> Goal Min. 10 ::<br />
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 62 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Gunther Claes Tijd van de vervangingen 62 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Dennis Peeters <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Johnny Van de Mert Tijd van de vervangingen 75 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Dennis Peeters Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bart Caers <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Goal Min. 56 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  90'
  84'
  52'
  10'
  56' Tim Dillen

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Hoekske maakte meteen kennis met de nederlaag in het nieuwe seizoen, iets wat ze vorig seizoen geen enkele keer mee maakte. Na een tiental minuten is er balverlies in de verdediging van Hoekse en dit werd ook direct afgestraft ( 10’ 1-0). Enkele minuten later reactie van Hoekske via een schot van Nijs, keeper pakt. Dan is er een poging van Claes, keeper pareert de bal, in de herneming scoort Van de Mert. De scheids keurt het doelpunt eerst goed en geeft nadien buitenspel, in deze fase had er evenzeer een penalty op Claes gefloten kunnen worden. Hoekske had het meeste balbezit maar grote kansen waren er nauwelijks. Het was wel telkens oppassen voor de tegen aanvallen van Schoonbroek.  In minuut 23 was er een lobbal maar de ver uit zijn doel staande Vanhoof kon nog bij de bal. Op het half uur weer Schoonbroek ditmaal ging het schot op de paal. Dan toch een drietal keren Hoekske. 37’ vrijschop Mertens, keeper tikt de bal over de lat. Minuutje later penalty fout op Juez Ponce, oeHhOClaes schiet de bal echter naast. Net voor rusten Dillen met een vrijschop en weer tikt de keeper de bal in corner.

  Begin tweede helft en ook nu zijn de kansen voor Hoekske. 46’ poging Mertens, op de keeper.48’ vrijschop Juez Ponce, bal gaat net naast. 51’ Van de Mert met een schot, bal gaat naast. Dan nog eens Schoonbroek met een schot en de bal gaat binnen (52’ 2-0). Hoekske kon de kloof vrij vlug terug dichten. Van de Mert zet met een steekpas Dillen alleen voor doel en de aansluiting is een feit (56’ 2-1). Hoekske op zoek naar de gelijkmaker, en Schoonbroek dat rekent op de tegenaanval. Maar toch is het wachten tot de laatste 10 minuten vooraleer er weer grote kansen komen. 82’ unieke kans voor Caers om de gelijkmaker te scoren maar zijn poging gaat net over. De daarop volgende aanval van Schoonbroek wordt wel afwerkt en meteen boeken toe voor Hoekske ( 84’ 3-1).  Hoekske probeerde nog maar op een counter in de blessure tijd scoorde Schoonbroek nog een vierde maal (90’ 4-1).

  Op basis van het geleverde spel verdiende Hoekske meer, maar het zijn de doelpunten die tellen.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, RUTS, JUEZ PONCE, CLAES(63’ PEETERS(75’ SMETS)), MARLEIN(81’ CAERS), VAN DE MERT(66’ LAMBRIGHS), MERTENS, DILLEN.

  Gele kaarten Hoekske : geen.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.131322 ] Seconden