Groen-witte nieuwjaarswensen – 1 januari 2023

Hoekske Sport heeft het grote genoegen om aan ieder van ons : bestuursleden, spelers en supporters, een gelukkig, gezond en sportief jaar toe te wensen.

Zoals het al zovele jaren het geval is, gaat het uitstekend met de club uit de Bremstraat.

We zullen ons nog lang herinneren hoe de hoofdtenoren de tiende titel binnen rijfden. Die prestatie kwam tot stand na een nooit geziene reeks zeges die slechts twee keren onderbroken werd door een gelijkspel.

De vreugde was immens, de vieringen eveneens.

Wel een beetje spijtig dat het huidige seizoen wat achter bleef maar voor hen die dit met leedvermaak zullen lezen, kunnen we melden dat tijdens het verder verloop van de huidige competitie, met groen-wit nog onverminderd zal moeten worden rekening gehouden.

En wat gezegd van onze invallers. Het vorig seizoen was het lang knokken geweest om een degradatie te vermijden. We zijn er stellig van overtuigd dat de groentjes dit niet opnieuw zal overkomen. De knappe prestaties die ze in vele wedstrijden hebben gepresteerd schenken aan eenieder het volste vertrouwen.

Maar vergeten we toch niet dat er ook moeilijke periodes zijn geweest.

Enkele van onze dierbaren zullen we nooit meer terug zien in de Bremstraat.

En weer opnieuw was er een noodzakelijke onderbreking in de kalender te wijten aan het onding dat ons reeds enkele jaren parten speelt.

Ook waren er weer het wegvallen of het onderbreken van de acties, te wijten aan diverse (sport)kwetsuren.

 

Toch kijken we met veel moed de toekomst tegemoet. En met deze hoop houdt Hoekske Sport er aan om ieder van ons : bestuursleden, spelers en uiteraard supporters in alle oprechtheid een zalig, gelukkig, gezond

en spannend maar sportief 2023 toe te wensen.

Moge de voetbalgoden er voor zorgen dat onze meer dan 50 jaar oude vereniging opnieuw zal mogen schitteren, zoals ze dat trouwens al van in het begin heeft gedaan.

Ongetwijfeld zien we onze talrijke en fiere aanhangers steeds opnieuw terug, niet alleen aan het Delias-stadion maar ook tijdens de verplaatsingen en tijdens de andere activiteiten.

 

Zoals het hoort gaat onze waardering naar David, Patrick, Koen, Zjein en die andere aanhangers die onze website van verslagen, foto’s en dergelijke voorzien.

Verder ook aan Theo en Ria en alle medewerkers van de kantine. Ook nog een woordje van dank aan Pol en Harry die het veld steeds opnieuw voorzien van sneeuwwitte lijntjes.

Onze allerbeste dank voor jullie nooit aflatende inzet.