Aanvang van de terugronde 17/18. Winnaar van de prijsvraag.

Na enkele weken inactiviteit komen beide ploegen opnieuw op het veld. Hopelijk heeft de onderbreking de intentie opgeleverd om het tweede deel van het seizoen met volle moed aan te vangen.
Beginnen doen we met twee verplaatsingen waarvan we de thuiswedstrijden nog deugdelijk in het geheugen hebben. Zowel nummer één als de invallers maakten er toen een heerlijk voetbalfestijn van met zo maar liefst 20 doelpunten in het totaal (12-3 en 8-7).
Meer dan waarschijnlijk zal het nu zo’n vaart niet lopen maar toch vertrouwen we op een behoorlijk begin van de terugronde.
Ook Patrick en Koen kunnen eveneens terug aan de slag.

Nog even terug naar de prijsvraag van vorige week : we mochten ons verheugen in heel wat deelnames. De juiste antwoorden waren gewoon niet te tellen.
Toch waren er ook heel wat foutieve mails. Sommigen zagen in Bartje de gelijkenis met onder meer : president Trump of Justin Bieber. Anderen zochten het dan weer dichter bij huis met Marc Coucke, Jacques Vermeire …
Eén persoon meldde dat hij er maar niet in slaagde om het antwoord door te mailen. Die hebben we de raad gegeven om dringend een nieuwe pc aan te kopen.

Uit de correcte antwoorden trokken we dan de gelukkige winnaar. En die bleek helemaal geen onbekende. Als triomfator kwam de genaamde Staf Theeuws uit de bus. Bij ons zeker gekend als een jarenlange trouwe supporter.
Staf ontving hierbij een bijzonder aangename winnaarsprijs. Hij verkreeg niet minder dan 4 inkomtickets naar keuze voor thuiswedstrijden van onze elftallen. En da’s nog niet alles. Ook werd hij bekroond met drie inkomkaartjes voor avondactiviteiten in de plaatselijke spiegeltent. Van harte gefeliciteerd.
Van de gelukkige winnaar vonden we ook een prentje terug.

Staf is hier in gezelschap van Carlo Verbruggen, broer van Annita en nonkel van trainer Kim. Carlo maakte destijds deel uit van de gloriejaren van groen-wit.