Zonnekloppers B - Hoekske Sport B

9’ Slechte communicatie in de Zonnekloppers verdediging, Thomas zit er goed tussen en kan alleen op doel af maar de keeper komt goed uit. 14’ Mathijs stuurt Siebe diep, zijn schot gaat net naast. Hoekske had in de eerste 20 minuten de wedstrijd goed in handen met enkele mooie grote kansen en in 25’ is het eindelijk raak. Na een inworp van Cedrik krijgt Zonnekloppers de bal niet uit de rechthoek en is het uiteindelijk Siebe die hem tegen de netten trapt. 0-1. 27’ Zonnekloppers reageert direct. De bal wordt over de Hoekske-verdediging door gekopt en Colin is kansloos. 1-1. 31’ Cedrik wordt in het straatje gestuurd maar zijn schot gaat naast. 42’ Inworp Siebe, Matthijs mist zijn schot. Hoekske blijft drukken. Mathijs opnieuw maar op de keeper. Thomas is goed gevolgd en tikt de rebound binnen. 1-2.

 

Hoekske B verdiend op voorsprong bij de rust. Door het kleine veld waren er aan beide kanten kansen maar het B-elftal had wel de mooiste en kon er 2 verzilveren.

 

52’ Hoekschop Siebe, Thomas kopt binnen. 1-3. 55’ Met een duwfout wringt Zonnekloppers zich door de Hoekske-verdediging, kapt Colin uit maar met een kattensprong kan Colin nog in hoekschop duwen. Maar Zonnekloppers blijven aanvallen en weer komen ze alleen voor Colin en met een goede reflex redt hij nogmaals de meubelen. 59’ 1ste fout op Ben wordt niet gefloten, Hoekske speelt verder. Siebe zet voor , Thomas tikt binnen maar om een onduidelijke reden fluit de scheids toch een fout in het voordeel van Hoekske, goal telt niet. 61’ Colin verkijkt zich op een hoge bal, de bal gaat door zijn handen in doel. 2-3. 63’ Mooie combinatie tussen Thomas, Peter en Siebe. De keeper grabbelt naast het schot van Siebe. 2-4. 76’ Vrije trap voor Zonnekloppers, kopbal, Colin redt. Hoekske direct naar voor. Schot van Siebe uit een scherpe hoek gaat tegen de 2de paal. Maar nog is het niet gedaan. De bal wordt terug gelegd tot bij Davy. Zijn schot richting de winkelhaak wordt door de keeper nog in hoekschop gewerkt. 79’ Fout op Piet in de baklijn, penalty wordt niet gefloten. 85’ Hoekske nogmaals. Davy tot bij Mattias maar mist precisie in zijn afwerking.

 

Weer een mooie wedstrijd met vele kansen. En bij een 2-4 voorsprong voetbalt Hoekske B de wedstrijd op een volwassen manier naar het einde.

Volgende week nogmaals een uitwedstrijd, en deze keer naar Germeer om 15u.

 

Opstelling: Colin, Jelle, Stef, Ben, Piet, Davy, Bart, Siebe (77’ Mattias), Cedrik (57’ Peter), Mathijs (43’ Guy) en Thomas (80’ Borke).