Van Broekhoven - Hoekske B 2-2

3’ Hoekschop Hoekske van David H. De bal komt terug, David H. zet opnieuw scherp voor en gaat aan de 2de paal binnen 0-1. 6’ Snelle aanval Van Broekhoven, schot gaat naast. 17’ Hoekschop Van Broekhoven wordt op de deklat gekopt. 30’ Schot van David AR, keeper pakt. 1 minuut later Simon met een botsend schot, de keeper redt met moeite. 32’ Van Broekhoven door de verdediging alleen op Kenneth af, omspeelt hem en 1-1.

Een eerste helft met weinig werk voor de beide keepers maar toch 2 doelpunten.

47’ Een te korte terugspeelbal van Colin. Van Broekhoven schuift naast Kenneth in doel. 2-1. 55’ Doorsteekpass van Bart tot bij David AR maar trapt op de keeper. Het schot van Borke in de rebound wijkt af en gaat naast. 73’ Verre voorzet van David H, Ilyas kopt aan de 2de paal binnen. 2-2. 89’ Verre voorzet van Guy, weer Ilyas maar nu net niet. De hoekschop die daar op volgt blijft in de kleine baklijn hangen maar onze B-spelers krijgen de bal niet in doel.

Een kansarme wedstrijd met toch 4 doelpunten verdeeld over beide ploegen.

De volgende 2 zaterdagen ontvangen we telkens een ploeg van Schijf in het Deliasstadion.

Op 12/11 Schijf 3 en op 19/11 Schijf 2.

Opstelling: Kenneth, Guy, Stef, Hans, Colin, Davy (75’ Gerry), Bart, Simon (70’ Ilyas), Borke (85’ Mattias), David H en David AR (62’ Peter).