Toekomst Geneberg B - Hoekske Sport B

14’ Het 1ste schot tussen de palen is voor Geneberg. Colin pakt. 26’ Counter van Geneberg. Het schot tikt Colin over doel. De hoekschop wordt net over de kruising gekopt. 27’ 1ste poging van ons B-elftal. Jan trapt uit den draai maar net naast. Geneberg steekt direct het plein over, maar ook dit schot mist precisie en naast. 35’ Inworp van Jef, Thomas komt in balbezit en trapt van uit een scherpe hoek op de paal. 41’ Geneberg rukt op langs rechts, het schot gaat over.

Een eerste helft met weinig kansen. Hoekske heeft het moeilijk om zijn spel te spelen tegen het snel druk zettende Geneberg.

50’ Aanval van Hoekske Sport met uiteindelijk een schot van David maar over. 57’ Met een listig balletje van Geneberg over de Hoekske-verdediging komt Geneberg alleen voor Colin en 1-0. 59’ Vrije trap van David, Thomas kopt hard over de deklat. 89’ Siegfried stuurt Jan in het straatje, trapt naast de keeper op doel maar de bal wordt op de lijn nog gered.

Hoekske heeft het moeilijk om echte kansen voor doel te krijgen. Het zet het laatste kwartier nog alles op alles maar het mag niet baten. Aan inzet lag het niet maar de kwaliteit was te weinig om hier punten mee naar Mol te kunnen nemen.

Volgende week spelen we al om 13u op Motorclub.

Opstelling: Colin, Jef, Ben, Bjorn (59’ Jelle), Siebe, Jan, Bart (65’ Brasil), Borke (76’ Ilyas), Mathijs (76’ Siegfried), David en Thomas.