Schoorhei - Hoekske B 2-4

Hoekske B opent de competitie met een lastige verplaatsing naar Schoor.

2’ Snelle vrije trap van Schoorhei. De Hoekske verdediging is verrast en moet foutief ingrijpen. Penalty. Maar Kenneth kiest de juiste hoek en behoedt Hoekske voor een snelle achterstand. Ons B-elftal is voetballend beter dan Schoorhei en dit resulteert na 8’ in de 0-1 voorsprong. Hoekschop voor Hoekske, Schoorhei kan niet ontzetten. Ben brengt opnieuw voor en Colin kopt binnen. 17’ Mathijs schermt de bal goed af, stuurt Siebe diep die in de verre hoek binnen trapt. 0-2. Een minuut later opnieuw Hoekske. David haalt de achterlijn, legt terug tot bij Mathijs die droog de 0-3 op het scorebord trapt. 30’ Afstandsschot van Davy, de keeper haalt de bal onder de deklat weg. 32’ Mathijs verovert de bal en kan alleen op doel af 0-4. 38’ Schot van Colin, de keeper werkt met de voet in hoekschop. Net voor het rustsignaal zet David een aanval op met Mathijs maar besluit zelf op de paal.

Hoekske gaat met een verdiende 0-4 voorsprong rusten. Het is baas op het veld en geeft weinig weg.

57’ Hoekschop Hoekske maar Schoorhei countert en de Hoekskeverdediging is in ondertal. De 1-4 is een feit. In de 2de helft vergeet het B-elftal te voetballen en verliest Hoekske het overwicht. 67’ Peter speelt Borke vrij. Maar zijn schot is te centraal. De keeper pakt. 84’ Nog een schot van Siebe, keeper redt. 86’ Vrije trap Schoorhei. Hoekske is de muur nog aan het opstellen en de bal hangt al in de winkelhaak. 2-4.

Hoekske B behaalt een verdiende overwinning in Balen met een zeer mooie eerste helft en een teleurstellende 2de. Maar het seizoen starten met 3 punten op verplaatsing is niet verkeerd.

 

Opstelling: Kenneth, Jef, Bart (83’ Jelle), Ben, Colin, Davy (46’ Piet), Gerry, Borke (66’ Simon), Siebe, David en Mathijs (58’ Peter).