Schoorhei - Hoekske B 1-1

12’ Schoorhei kan alleen op doel maar Liam komt goed uit. 30’ Vrijtrap Schoorhei, Liam kan in hoekschop duwen. 32’ Schot van David, keeper pakt.

Een eerste helft om snel te vergeten. Schoorhei heeft een 2 tal kansen maar Liam zit telkens goed tussen.

47’ Schot van Borke van buiten de rechthoek, de bal gaat net naast. 49’ Fout van Bart in de baklijn. Penalty. Maar onze doelman Liam kiest de goede hoek. Maar 2 minuten later kan Schoorhei op de couter toch scoren 1-0. 52’ Aanval Hoekske, schot van Gerry, de keeper redt met de voet. 59’ Verre voorzet Jef, Gerry kopt voor doel maar Borke mist zijn schot. 60’ Schoorhei gaat de uitgekomen Liam voorbij maar Piet is goed terug gekomen en kan het doelpunt verhinderen. 64’ Balverlies Hoekske op het middenveld, de aanval van Schoorhei wordt naast gekopt. 65’ Diepe bal tot bij Thomas, de keeper redt weer met een voetveeg. De hoekschop wordt door Ben naast gekopt. 67’ Verre voorzet tot bij Jef die in de vlucht het leer tegen de netten knalt. De scheids keurt het doelpunt goed maar komt een minuut later op deze beslissing terug nadat Schoorhei reclameert voor roepen van Jef. 73’ Schot van Bart vliegt over. 79’ Schoorhei knalt op de deklat. 84’ Inworp tot bij Ben, zijn voorzet wordt weggewerkt. De hoekschop kopt Ben naast. 89’ Hoekschop Hoekske wordt slecht ontzet. Gerry neemt hem in 1 keer staalhard op de slof en de 1-1 staat op het bord.

In de 2de helft was de B-ploeg de betere ploeg maar Schoorhei bleef gevaarlijk op de counter. Maar het feit dat Schoorhei de 2de helft met 10 man was gestart en de laatste 20 min zelfs maar met zen 9 waren heeft Hoekske hier misschien wel 2 punten laten liggen.

Opstelling: Liam, Jelle, Bart, Piet, Ben, Gerry, Jef, Guy, Borke, David en Thomas (72’ Simon).