Schijf Sport B - Hoekske Sport B 6-2

1’ Gerry legt af, David schiet van buiten de backlijn op de paal. 4’ Eerste aanval Schijf en het staat direct 1-0. 7’ Gerry gaat op wandel op het middenveld en besluit te trappen. 1-1. 14’ Terug Schijf met een mooi uitgespeelde actie. 2-1. Het volgende half uur gaat het spel goed op en af zonder echt grote kansen. Een evenwichtige wedstrijd.

 

52’ Voorzet Schijf wordt in 2 tijden binnen gekopt. 3-1. 56’ Bart stuurt Gerry diep. Zijn schot gaat via de keeper en de deklat over. 1’ later een aanval van Schijf en weer wordt de kans binnen gekopt. 4-1. 59’ Hoekschop Hoekske. Ignace aan de 2de paal maar de keeper gaat goed plat. 74’ Vrije trap Schijf, kan vrij binnen koppen. 5-1. 76’ Vrije trap Hoekske. Bart kan onvoldoende bij de bal om binnen te koppen. 82’ Verre voorzet en Bart kan dit maal aan de 2de paal met een duik zijn hoofd er wel tegen zetten. 5-2. Hoekske probeert nog met achteraan man op man te spelen maar 1’ voor affluiten kan Schijf de score nog aandikken tot 6-2.

 

Een overdreven uitslag in een vrij evenwichtige wedstrijd. Maar Hoekske heeft het moeilijk om doelpunten te maken en het krijgt vrij makkelijk goals tegen. Wil het B-elftal in 4de blijven zal het de komende 3 uitgestelde wedstrijden toch nog enkele punten moeten pakken want de achtervolgers komen dichter.

 

Opstelling: Liam, Jelle, Stef, Simon, Bart, Gerry, Ignace, Piet, David, Mattias (60’ Borke) en Guy.