Schijf C - Hoekske B. 2-1

5’ Eerste actie van Schijf maar de paal houdt ons recht. 7’ Verre vrije trap van Ben tot bij Luigi die in 1 keer trapt maar de keeper gaat goed plat. Maar in dezelfde minuut, Bjorn tot bij Borke die in 2 keer binnen trapt. 0-1. 11’ Voorzet Schijf, kopbal gaat voorlangs. 15’ Vrije trap van Ben, de keeper kan net onder de deklat redding brengen. 18’ Voorzet van Borke, Mattias kan er net niet bij. De volgende 25 minuten zijn er geen noemenswaardige kansen te bespeuren. Enkel een paar afstandschoten van David (2x) en Ben. 43’ Diepte pass door de Hoekske verdediging en zo staat het net voor rust terug gelijk. 1-1.

51’ Aarzeling in de Hoekske verdediging en Schijf profiteert. 2-1. 58’ Luigi dribbelt de baklijn in, trapt, buitenkant paal. 60’ David rukt op langs rechts, zet voor, Borke kopt net naast. 65’ Schijf haalt de achterlijn, trapt vanuit een scherpe hoek, Bjorn redt op de lijn. 70’ Vrijtrap Hoekske B, schot van David suist over. 73’ Nu Schijf met een schot, naast. Een minuutje later opnieuw maar deze keer over. 88’ Luigi met een laatste poging maar de keeper pakt.

Ons B-elftal maakt een goede start en komt snel op voorsprong maar is deze net voor rust weer kwijt. Vroeg in de 2 de helft komen we op achterstand en het laatste half uur begint de vermoeidheid door te wegen op het grote veld. We hadden hier zeker een punt verdiend maar het lukte niet.

Volgende week een herkansing tegen het B-elftal van Schijf en dit keer om 15u.

Opstelling: Kenneth, Jelle, Stef, Bjorn, Jef, Ben, Borke, Simon (46’ Tim V), Mattias (60’ Niels), David H en Luigi.