Schijf B - Hoekske B 2-0

11’ Eerste schot tussen de palen. Schijf-keeper pakt de poging van Davy. 2 minuten later probeert ook Mathijs maar zijn schot gaat naast. 21’ Hoekschop David H. controle en schot met links van Borke, net naast. 27’ David H met een strak schot, keeper pakt in 2 keer. Een minuutje later Luigi met een kans maar weer is er de Schijfkeeper. 29’ Nu Schijf met een schietkans, Colin pakt. 33’ Counter Schijf en 1-0. 39’ Twijfel in de Hoekske verdediging, Colin moet redding brengen. De hoekschop wordt net naast gekopt. 41’ Schijf gaat diep op rechts en trapt overhoeks binnenkant paal binnen. 2-0. 44’ Verre uittrap Schijf over de Hoekske verdediging, schot gaat voorlangs.

49’ Davy zit goed op de keeper en verovert de bal, legt af voor Mathijs maar zijn schot is te zwak. 1’ later Luigi maar net naast. 62’ Luigi zet goed door en speelt diep naar Mathijs maar komt net te kort. 65’ Counter Schijf, Colin redt met de voet. 79’ David H wordt diep gestuurd, zet voor maar David AR kan er net niet bij. 85’ Schijf met een strak schot, naast. 87’ Verre voorzet Mounir, Peter geraakt niet voorbij de keeper. 88’ Colin moet nog 2x ingrijpen.

Hoekske speelt geen goede wedstrijd en moet net zoals vorige week de punten in Retie laten. Met dit verlies haalt de B-ploeg 1 op 15 in de laatste 5 wedstrijden.

Volgende week spelen we voor de eerste keer dit seizoen tegen Horst B.

Afspraak om 14u30 in het Deliasstadion.

Opstelling: Colin, Jelle (60’ Mounir), Stef, Ben, Jef, Davy (66’ David AR), Bart, Borke (80’ Peter), Luigi (75’ Ilyas), David H en Mathijs.