Red star B – Hoekske B 2-1

De eerste echte kans in de wedstrijd moeten we noteren voor Red star. Een schot op doel maar deze gaat naast. 10’ Hoekske neemt een korte corner, Borke kan schieten, deze bal beland op het dak van het doel. Pas na 25 minuten kunnen we een eerste grote kans opschrijven. Een corner wordt voor gebracht, Jef kan koppen maar deze gaat net naast. Wat bij Hoekske niet lukte op corner lukt enkele minuten later wel voor de thuisploeg. Een corner wordt binnengetikt aan de tweede paal in het dak van het doel (1-0). 38’ een verre inworp van Jelle, de bal komt voor de voeten van Bart, die de bordjes weer gelijk zet. (1-1). Hoekske trekt met een gelijkspel de kleedkamers in.

De tweede helft begint zoals het beeld van de eerste helft. Na een kwartier krijgt Willem via een steekpas de bal en komt voor de keeper maar kan niet besluiten en schiet op de keeper. Nauwelijks één minuut later aan de overkant. Jef V. heeft de bal niet volledig vast. De bal komt in de kluts en gaat zeer ongelukkig binnen. (2-1) Grote kansen blijven uit voor beide ploegen. In de 80ste minuut krijgt Hoekske een penalty. Borke zet zich achter de bal. De keeper duikt naar de juiste hoek en houdt ons van de gelijkmaker. 86’ een laatste kans voor Hoekske een inworp wordt doorgekopt tot aan de tweede paal, maar daar kan niemand deze binnen tikken.

Een zeer spijtige nederlaag aangezien een gelijkspel een correctere uitslag had geweest. Volgende week nemen we het op tegen Van Broekhoven.

Opstelling: Jef V., Jelle, Ronny, Jef V.N., Borke, Gerry, Bart, Willem (65‘ Peter) , Siebe (78‘ Simon), David, Mathijs