Pro Mille - Hoekske B. 5-2

6’ Hoekschop Pro Mille wordt aan de 2de paal binnen gekopt. 1-0. 11’ Nu een hoekschop voor Hoekske B. David trapt en Bart kopt binnen. 1-1. 16’ Een nieuwe hoekschop voor ons B elftal. Nu kopt Ilyas naast. Maar Hoekske blijft in de aanval, Cedrik komt in balbezit en trapt binnen. 1-2. 20’ Cedrik verrovert de bal op eigen helft en doet een rush naar doel maar trapt net naast. 22’ Grote kans voor zowel Ilyas als Cedrik maar geen doelpunt. 43’ Vrije trap Pro Mille wordt aan de 2de paal in doel gewerkt. 2-2.

 

Hoekske vergeet de wedstrijd in de eerste helft al te beslissen door geen 3de en eventueel een 4de doelpunt te maken en krijgt net voor rust het deksel op de neus.

 

49’ Onder impuls van Cedrik een aanval van Hoekske Sport. Ilyas trapt op de paal, het schot van David wordt afgeblokt. 53’ Vrije trap Pro Mille wordt weer aan de 2de paal binnen gekopt. 3-2. 58’ Siebe uit de draai, keeper pakt. 63’ Pro Mille op de counter en spelen het mooi uit. 4-2. 66’ Pro Mille trapt vanop 35m over Kenneth in doel 5-2. 75’ Zowel David als Cedrik met een schot maar steeds staat de Pro Mille keeper op de juiste plaats. 80’ Combinatie David-Cedrik. Schot gaat over. 85’ Hoekske brengt voor, Bart kopt door maar David mist van kortbij. 88’ Hoekschop Hoekske maar de bal geraakt niet door de Pro Mille muur.

 

Een tweede helft om snel te vergeten. Hoekske kon op het zeer slechte veld weinig gevaar creeren en slikte te gemakkelijk nog 3 doelpunten. Hiermee is onze 2de verlies wedstrijd van dit seizoen een feit.

 

Opstelling: Kenneth, Jef, Stef (31’ Jelle), Ben, Piet (58’ Borke), Gery, Bart, Siebe (74’ Simon), Cedrik, David en Ilyas (63’ Thomas).