Motorclub C - Hoekske B 2-1

7’ 1ste schotje tussen de palen is voor Motorclub, recht op Colin. 10’ David wordt de rechter hoek ingestuurd, zet strak voor, Borke die goed voor zijn man komt trapt over. Een minuutje later bedient Thomas Mathijs, de keeper redt met de voet. 13’ Weer Mathijs die op doel af kan, maar zijn schot gaat via een Motorclub-voet naast. 15’ Nu Motorclub met een schot, mooie save van Colin. 18’ Schot van Jan, zijnet. 1’ later legt Jan terug op Thomas, keeper pakt. Maar Hoekske blijft drukken. Thomas kan alleen op doel maar geraakt weer niet voorbij de Motorclub-doelman. 24’ Ook Motorclub krijgt zijn kans maar Colin gaat goed plat. 27’ Weer een mooie aanval van Hoekske, David stuurt Thomas in het straatje en deze keer trapt hij subtiel naast de uitgekomen doelman. 0-1. 30’ Motorclub met een strak schot van ver. De bal botst net voor Colin en gaat in doel. 1-1. 32’ David zet Thomas mooi voor doel maar weer heeft de Motorclub-doelman een goede redding klaar. 37’ Thomas legt terug op Borke, keeper pakt. Even later is het beurt aan Motorclub. Colin in 2 keer.

Na een zeer goede eerste helft van Hoekske staat het 1-1. Jammer want Hoekske heeft het merendeel van de kansen maar vergeet het af te maken.

47’ Schot van Borke, via een verdediger net naast. 59’ Ilyas langs rechts op snelheid, zet goed voor, Thomas mist zijn schot. 69’ Hoekschop David, Davy kopt voorlangs. 72’ Nu bedient Davy David maar de keeper redt weer met een voetveeg. 80’ Balverlies Hoekske Sport en Motorclub twijfelt niet en trapt mooi over Colin in doel. 2-1. 82’ Voorzet in de backlijn tot bij Davy maar hij mist zijn controle. 83’ Counter Motorclub, het schot gaat voorlangs. En even voor affluiten is het nogmaals Motorclub maar de paal en de deklat zorgen dat het 2-1 blijft.

Hoekske speelt een goede wedstrijd en dan vooral een eerste helft met veel grote kansen maar het kan er maar 1 verzilveren. Motorclub daarentegen heeft aan 2 afstandsschoten genoeg om de 3 punten in Lommel te houden. Hier zat meer in. Jammer.

Volgende week ontvangen we Schoonbroek B in het Deliasstadion.

Opstelling: Colin, Jef VN (51’ Jef VH), Hans, Ben, Siebe, Wouter, Jan (76’ Bart), Borke, Mathijs (51’ Ilyas), David en Thomas (60’ Davy).