Motorclub C - Hoekske B

5’ Vrijtrap van Ben in de baklijn, Thomas kopt via de deklat over. 7’ Voorzet Motorclub wordt naast gekopt. Motorclub probeert nog met enkele schoten maar zonder echt doelgevaar. 24’ Motorclub weer met een strak schot maar nipt naast. 30’ Balverlies in het middenveld en Motorclub maakt het mooi af. 1-0. 3 minuten later opnieuw Motorclub maar nu verkwanselen ze zelf de grote kans. 35’ Schot van Bart gaat net naast. 42’ Schot van Mathijs, de keeper gaat goed plat maar Ilyas is goed gevolgd en trapt de rebound binnen. 1-1.

Een gelijk opgaande eerste helft met weinig grote kansen. De 1-1 ruststand is een goede weergave van de wedstrijd.

51’ Centraal balverlies in de Hoekskeverdediging maar Kenneth is bij de pinken. 53’ Vrijtrap Hoekske, Ilyas tikt naast. 56’ Schot van Mathijs, maar te centraal, keeper pakt. 57’ Motorclub met een voorzet, kopbal gaat naast. 59’ Thomas zet een 1-2 op met Mathijs, omspeelt de keeper en legt de bal in het lege doel. 1-2. 62’ Mathijs schermt de bal goed af, de bal gaat via Gerry tot bij Ilyas die mooi zijn 2de van de namiddag binnentrapt. 1-3. Hoekske heeft de wedstrijd goed in handen. Motorclub valt door een blessure nog met 1 man minder. 65’ Verre vrijtrap Motorclub, kopbal gaat tegen de paal. 74’ Schot van Motorclub gaat tegen de hand van Jef. Penalty. 2-3. Hoekske heeft nog een moeilijk kwartier om de overwinning mee naar Sluis te nemen. 87’ 2 vrijtrap Motorclub, de eerste gaat over, de 2de net naast. Het is zwoegen naar het einde. Maar in de laatste minuut is het Colin die voor de verlossing zorgt. Hij kopt een hoekschop knap binnen. 2-4.

Een verdiende overwinning van ons B-elftal dat het ondanks een man meer toch nog moeilijk kreeg na de penalty van Motorclub.

Opstelling: Kenneth, Jef, Stef, Ben, Colin, Mathijs (62’ Peter), Bart, Borke (75’ Simon), Guy (46’ Gerry), Thomas en Ilyas (65’ Jens)