Hoekske Sport B - Geneberg B 3-3

3’ Vrije trap Geneberg spat uiteen op de dwarsligger. Hoekske Sport gaat direct in de aanval en Mathijs opent de score. 1-0. Maar Geneberg reageert binnen de minuut en het staat weer gelijk. 1-1. 13’ Colin haalt de achterlijn, legt terug naar het penaltypunt, Mathijs schiet hard naast. 15’ Hoekschop Hoekske, Colin kopt, maar te centraal. 19’ Inworp Hoekske, de bal komt uiteindelijk bij Colin, die mooi aan de eerste paal binnen trapt. 2-1. 33’ Hoekske aanval vanop links. Schot van Mathijs wordt afgeblokt, het schot van Gerry gaat over. Net voor rust zijn er 3 fases voor het Hoekske doel waarbij we de bal niet uit de kleine baklijn krijgen met uiteindelijk de gelijkmaker als gevolg. 2-2.

50’ Geneberg met een verre pegel op de deklat. Hoekske neemt over, Guy met de voorzet, Thomas kopt maar de keeper redt. 54’ Verre trap naar voor van Geneberg, de Hoekske verdediging gaat in de fout en zo staat het 2-3. 56’ Hoekschop Hoekske, Bart kopt, de keeper redt met de voet. 59’ Gerry met een schot, de keeper gaat goed plat. 63’ Geneberg spits wordt diep gestuurd, komt alleen voor Liam maar treft de paal. 64’ Staalharde vrije trap Geneberg spat op Liam’s vuisten. 71’ Voorzet Jelle, Mathijs probeert een omhaal. De bal komt bij Bart maar schiet recht op de keeper. 75’ Inworp Jelle en Mathijs neemt hem in 1 keer op de slof. 3-3. 79’ Ben met een harde trap, de keeper redt met moeite. 80’ Schot Geneberg, Liam pakt. 82’ Cedric met een poging maar op de deklat. 90’ Slimme vrije trap van Ben tot bij Bart, maar zijn schot wordt door de keeper over getikt.

Een open wedstrijd met vele kansen. Beide ploegen hadden kansen om de wedstrijd te beslissen maar misschien is dan een gelijkspel de juiste uitslag.

Opstelling: Liam, Jelle, Jef (0’ Piet), Ben, Colin, Gerry, Bart, Borke (80’ Simon), Guy (66’ Cedric), Mathijs (80’ Ilyas) en Thomas