Hoekske B - Zonnekloppers B 4-1

De eerste 20 minuten zijn er geen echte kansen te noteren. 20’ Stef stuurt Cedrik diep, Cedrik gaat zijn man voorbij maar vanuit een scherpe hoek treft hij de paal. 24’ Weer Cedrik die goed druk zet en de bal verovert in de baklijn. De keeper probeert zijn fout recht te zetten maar begaat een penaltyfout op Cedrik. Thomas zet Hoekske op voorsprong. 1-0. 31’ Hoekschop van Mathijs, Zonnekloppers koppen weg maar Borke neemt hem in 1 tijd op de slof. De keeper redt met de vuisten maar thomas kopt in de rebound binnen. 2-0. 37’ Zonnekloppers vallen, al dan niet buitenspel, aan en komen zo alleen voor Colin. 2-1. 42’ Nogmaals Zonnekloppers, maar Bart is goed terug gekomen en verhindert zo het schot. Hoekske krijgt de hoekschop niet weg en Colin moet zo nog 2 parades uit zijn mouw schudden om met een 2-1 voorsprong de rust te halen.

48’ Mooie aanval Hoekske. Mathijs diep tot bij Borke, zijn schot gaat net naast. 50’ Hoekske blijft druk zetten. Nu Luigi met een schot door een bos van benen maar de keeper staat op de juiste plek. 52’ Zonnekloppersspits kapt zich goed vrij, schot gaat in het zijnet. Een minuutje later weer dezelfde spits maar nu is er Colin met een mooie save. 58’ Luigi tot bij Borke, voorzet, Cedrik kopt naast. 61’ Voorzet van Cedrik, Borke trapt in 1 tijd, maar recht op de keeper. 72’ Counter Zonnekloppers maar besluit vanuit een scherpe hoek naast. 78’ Hoekschop Hoekske, Luigi in 1 tijd maar zijn schot wijkt af en naast. 83’ Verre vrije trap van Brasil van tegen de zijlijn, hij draait hem mooi in de verre winkelhaak. 3-1. En in de laatste minuut zet Luigi de eindstand op het scorebord. Hij kapt zich mooi vrij en schiet droog binnen. 4-1.

Een verdiende overwinning en collectief een zeer mooie prestatie.

Volgende week spelen we weer thuis en dit maal om 15u tegen Germeer.

En tegen Germeer hebben we nog iets recht te zetten!!!

Opstelling: Colin, Jelle, Stef (85’ Simon), Ben, Jef, Davy (10’ Brasil), Bart (46’ Luigi), Borke, Cedrik, Mathijs (60’ David AR), Thomas.