Hoekske B - Van Broekhoven. 2-5

5’ Verre voorzet van David AR naar de 2de paal, kopbal Luigi mist kracht en keeper pakt makkelijk. Van Broekhoven reageert ook en komt 1 op 1 met Colin maar hij komt goed uit. 8’ Cedrik laat op links 3 man achter zich, zijn voorzet is net te hoog voor Thomas. 14’ mooie aanval van ons B elftal via Luigi, David AR, nogmaals Luigi en Thomas die afwerkt. 1-0. 22’ Voorzet Van Broekhoven, spits kan nog net bij de bal maar Colin kan met een kattesprong nog net op de lijn redden. 27’ Van Broekhoven langs links, schot in het zijnet. 31’ Geharrewar in het Hoekske strafschopgebied en scheids fluit penalty. 1-1. 36’ Vrijtrap Van Broekhoven. De deklat en Colin voorkomen een doelpunt. 1 minuut later verre voorzet van David AR, Luigi aan de 2de paal maar zijn poging wordt op de lijn gered. 41’ Schot van Cedrik. Keeper redt in 2 keer. 44’ Van Broekhoven door de Hoekske verdediging, voorzet wordt aan de 2de paal binnen gekopt. 1-2 net voor rust.

47’ Scheids fluit een duidelijke duwfout op het middenveld niet. Van Broekhoven kan verder aanvallen en komt 1-3 voor. In de discussie die daarop volgt krijgt Bart zijn 2de geel en moet Hoekske met zen 10 verder. 53’ Vrijtrap David H, Thomas kopt over. 54’ Cedrik dribbelt tot in de backlijn, duwfout, penalty. David H trapt onhoudbaar in de winkelhaak. 2-3. 56’ Mathijs rukt op en komt in schietpositie, keeper tikt over. 63’ aangeschoten bal in de Hoekskebacklijn. Penalty, 2-4. 84’ Vrijtrap Van Broekhoven, deze aanval leidt tot de 2-5 stand. 89’ Van Broekhoven haalt de achterlijn, legt terug maar zowel Jelle als Colin zitten er goed tussen.

Ons B elftal speelde een goede wedstrijd tegen een goede tegenstander. Enkele beslissingen van de scheids en een halve wedstrijd met zen 10 maakte het moeilijk om een goede uitslag uit de brand te slepen.

Volgende week moeten we naar Retie, daar wacht Schijf C.

Opstelling: Colin, Jelle, Hans (18’ David AR), Ben (46’ Mathijs), Mounir, Cedrik, Bart, Borke, Luigi (63’ Mattias), David H en Thomas.