HOEKSKE B - SCHOONBROEK B 3-5

6’ Thomas dribbelt 3 man, legt af voor Borke. Het schot wordt over getikt. 8’ Schot Schoonbroek gaat net naast. 16’ Ben zet voor vanop links. Hoekske trapt 2 maal op de keeper maar de 3de maal is het Johnny die binnen trapt. Hoekske verdiend op 1-0. 27’ Afstandsschot van Johnny, keeper flatert en 2-0. 31’ Scherpe voorzet Schoonbroek, voorlangs. Bij de herneming een afstandsschot van Schoonbroek, bal wijkt af en Liam op het verkeerde been. 2-1. 40’ Schoonbroek randje buitenspel over de verdediging. Kopbal over de uitgekomen Liam gaat in doel. 2-2. 42’ Diep tot bij David die naast de keeper binnen schuift. 3-2.

Hoekse was het eerste half uur baas en scoort 2 maal maar tegen het einde van de 1ste helft komt Schoonbroek beter in de wedstrijd.

51’ Voorzet Hoekske, Borke kopt, keeper haalt uit de winkelhaak. 54’ Schoonbroek met een open kans maar voorlangs. 62’ Kim stuurt David in de hoek, gaat in de rechthoek en legt af voor Borke. Zijn schot mist precisie. 1’ later Schoonbroek met een voorzet, de kopbal gaat net naast. 72’ Vrijtrap Kim, Siegfried kopt naar de verre hoek, keeper redt maar de bal blijft in het spel. Borke trapt vanuit een scherpe hoek op de paal en Siegfried is te verrast om toch binnen te tikken. 2’ later, counter Schoonbroek en deze wordt wel binnen getrapt. 3-3. Even later pakt Borke nog rood en moet de B-ploeg met zen 10 verder. 82’ Kim zet een aanval op met Thomas maar komen niet tot een kans en weer scoort Schoonbroek op de counter. 3-4. 89’ Hoekske neemt nu volop risico om toch nog een puntje thuis te houden met enkele vrijtrappen voor doel maar scoren lukt niet. Het is Schoonbroek dat op de counter de eindscore op het bord zet. 3-5.

De B-ploeg had zeker kans tegen de 2de in de stand van 4de afdeling. Het miste wat geluk bij de afwerking en in de 2de helft had Hoekske het bij momenten moeilijk. Maar toch een mooie prestatie alleen jammer dat het niet wordt beloond.

Opstelling: Liam, Kim, Maarten, Simon, Bart (61’ Siegfried), Ben, Johnny (46’ Patryck), Bjorn, David, Bork en Thomas (81’ Mattias).