Hoekske B - Schijf 2 4-1

2’ Al direct een eerste kans voor Hoekske, Thiemo trapt op de keeper. 5’ Bart vanop links legt de bal achter de schijf-verdediging en nu schuift Thiemo de bal wel onder de keeper door in doel. 1-0. 11’ Eerste aanval van Schijf. Schot van net buiten de backlijn, Colin gaat goed plat. 1 minuut later belandt het voorzet-schot van Borke op de deklat. 16’ Vrije trap van David valt op het dak van het doel. 30’ Siebe stuurt Jan diep, zijn schot gaat via de vingertoppen van de keeper voorlangs. 32’ Hoekske blijft drukken. Thiemo herovert de bal en trapt maar de Schijfdoelman heeft een mooie redding klaar. 35’ Nu is het Wouter die Thiemo diep stuurt, legt terug voor Jan maar hij trapt over. 38’ Vrije trap van David, Wouter kopt over. 39’ Ver schot van Siebe, de keeper pakt in 2 keer.

Hoekske heeft veruit het meeste balbezit en het merendeel van de kansen maar vergeet voorlopig de kansen te benutten.

51’ Hoekschop van David wordt voorlangs gekopt terug tot bij David die nu strak voor doel brengt en weer is het Thiemo die op de goede plaats staat om in de verre hoek binnen te leggen. 2-0. 60’ Borke stuurt Jan diep, kapt zich vrij en draait hem aan de 2de paal binnen. 3-0. Een verdiende voorsprong voor onze B-ploeg. 63’ Schijf met een kansje maar voorlangs. Schijf komt na enkele wissels beter in de wedstrijd en in 71’ lukt het ze om Colin te passeren. 3-1. 77’ Uittrap van de Schijfdoelman wordt door Bart direct terug gekopt en Thiemo zit er goed tussen en legt naast de keeper in het zijnet zijn 3de doelpunt van de namiddag binnen. 4-1.

Een mooi resultaat met overtuigend voetbal van Hoekske B.

Opstelling: Colin, Jelle (65’ Jef), Ben, Bjorn, Siebe, Wouter (55’ Hans), Bart, Borke, Thiemo, David en Jan (70’ Mathijs).