Hoekske B - Olmen. 3-3

Het B elftal krijgt de leider op bezoek.

 

9’ David wordt gehaakt in de baklijn maar de scheids vindt dit geen penalty. 22’ Jelle stuurt Guy in de hoek, zet voor, Thomas kopt hoog over. 26’ Hoekschop Hoekske, Bart staat aan de 2de paal, controleert de bal, Olmen maakt een fout. Nu wel penalty. Thomas trapt binnen. 1-0. 30’ Verre inworp van Jelle in de kleine baklijn, Olmen krijgt de bal niet weg, Bart trapt hoog in doel. 2-0. 33’ Verre bal van Olmen over de Hoekske verdediging, en wordt over de uitgekomen Liam delobd. 2-1. 35’ Hoekschop Hoekske, Thomas kopt naast. 37’ Olmen met een combinatie door de Hoekske verdediging, Liam komt gepast uit. 38’ Vrije trap van Ben door de muur. Thomas devieert de bal maar de keeper staat op de juiste plaats. 42’ David stuurt Guy diep, omspeelt de keeper maar heeft te veel tijd nodig om in doel te trappen. Hoekschop Hoekske, Thomas kopt net over. Olmen rukt direct naar voor en met een afstandsschot hangen ze de bordjes net voor rust terug in evenwicht. 2-2.

 

Een evenwichtige helft waar Hoekske toch voor het meeste gevaar zorgt.

 

48’ Hoekschop Hoekske, deze keer lukt het Thomas wel om binnen te koppen. 3-2. 65’ Olmen langs links, schot gaat voorlangs. 72’ Een fout op Luigi in de baklijn maar weer denkt de scheids er anders over. 78’ Voorzet David, Davy trapt van kortbij op de keeper. 80’ Verre trap van Bart, net naast. Hoekske blijft zoeken naar een extra doelpunt maar in 85’ krijgen ze het deksel op de neus. Met een diepe bal tussen de Hoekske verdediging gaat Olmen op Liam af, omspeelt hem en zet de 3-3 eindstand op het bord.

 

In de 2de helft lag het spel vaak stil en hadden we de laatste 10 minuten beter de wedstrijd moeten uitspelen i.p.v. voor een extra doelpunt te gaan. Maar toch een mooi gelijkspel tegen de leider en zo blijven we in de kop van de competitie mee doen.

 

Volgende week een uit wedstrijd naar Van Broekhoven.

 

Opstelling: Liam, Jelle (80’ Simon), Stef, Ben, Colin, Davy, Bart, Guy (60’ Luigi), Siebe (85’ Mattias), David en Thomas (70’ Borke)