Hoekske B – Koekoek 3-2

Na een lange winterstop staat voor Hoekske B een inhaalwedstrijd van de 3de speeldag op het programma tegen FC De Koekoek A. 7’ Counter Koekoek, bal gaat naast de winkelhaak. 14’ Voorzet Senne, Thomas trapt via Koekoek ben naast. De hoekschop wordt door Ben voorlangs gekopt. 19’ Een mis communicatie in de Hoekskeverdediging maar het vizier van de Koekoek aanvaller staat nog niet op punt en trapt ook nu van kortbij naast. 23’ David met een dribbel tot aan de backlijn maar de keeper gaat goed plat. 34’ Colin kopt een hoekschop naast. 40’ Vrijetrap Koekoek wordt over gekopt. 41’ Nu Ben met een schot maar de bal vliegt over. 44’ Colin bedient Thomas op links en Thomas krult de bal in de verste hoek binnen. 1-0 net voor rust.

 

In de eerste helft hadden beide ploegen kansen. Koekoek had 2-3 open kansen maar miste, Hoekske kan net voor rust wel een kans verzilveren.

 

48’ Thomas wordt in de backlijn onderuit gehaald. Penalty. Hij zet deze zelf feilloos om. 2-0. 55’ Ben tot bij David, zijn schot wordt door de keeper in hoekschop gewerkt. 63’ Handsbal van Jef in de backlijn. Penalty. Kenneth kiest de goede hoek. Het blijft 2-0. 76’ Koekoek mag ver oprukken, legt opzij en wordt in de verre hoek binnen getrapt. 2-1. 78’ Hoekske reageert direct. Een snelle inworp van Jef brengt Thomas alleen voor de keeper en lobt hem mooi binnen. Thomas, met zijn 3de van de namiddag, zorgt voor de 3-1. 84’ Nu David met een lob maar deze keer gaat de bal naast doel. 85’ Foutje in de Hoekskeverdediging en Koekoek zit er goed tussen. 3-2. Na nog enkele spannende minuten kan de B-ploeg de wedstrijd met winst beeindigen.

 

Opstelling: Kenneth, Bart, Piet, Jef, Ben, Gerry (66’ Bjorn), Colin, Cedrik (12’ Borke), Senne (56’ Hans (79’ Jelle)), David en Thomas.