Hoekske B – Koekoek 2-0

5’ Mathijs haalt de achterlijn, bedient Cedrik in de backlijn maar schiet vanuit de draai naast. 13’ Vrije trap Hoekske. In de rebound neemt Borke hem in 1 tijd op de slof, binnenkant paal en 1-0. 18’ Koekoek voor de eerste keer voor Colin, Colin redt met de voet. 21’ Hoekske met een mooie aanval over verschillende stations, Cedrik tot aan de achterlijn, zet voor, Mathijs trapt binnen. 2-0. 30’ Weer Cedrik die de achterlijn haalt en voorzet. Mathijs kan er echter niet bij. In de herneming Gerry met een schot maar net naast. 36’ Siebe gaat over Cedrik op doel, maar zijn schot gaat in het zijnet. 41’ Cedrik verrovert de bal op het middenveld, gaat op doel af maar schiet voorlangs.

Een goede eerste helft van ons B-elftal met 2 doelpunten als verdiende beloning.

48’ Balverlies in de Hoekskeverdediging, Colin redt met de voet. 50’ Hoekschop Koekoek, Hoekske krijgt de bal niet direct weg maar ook Koekoek krijgt hem niet tegen de netten. 62’ Cedrik rukt op, stuurt Jef VH diep maar schiet onbesuisd over. 70’ Vrije trap Koekoek net buiten de backlijn, Colin zweeft hem mooi uit de hoek. 73’ Aanval van Koekoek op links, de voorzet wordt naast gekopt. 75’ Jef VN langs rechts, zet voor, Mathijs schiet over. 77’ Vrije trap voor Koekoek, ook deze wordt naast gekopt. 84’ Weer Koekoek met en voorzet en ook deze kopbal gaat naast. 86’ Counter Hoekske Sport, David kruist tot bij Ilyas maar hij krijgt hem niet voorbij de keeper.

Een mooie overwinning. De 2 doelpunten in de eerste helft waren voldoende om de zege thuis te houden. In de 2de helft had Koekoek ook enkele kansen maar zowel Koekoek als ons B-elftal kwam niet meer tot scoren.

Opstelling: Colin, Jef VH (71’ Jelle), Bart, Ben, Siebe, Davy, Gerry, Cedrik (78’ Ilyas), Borke (67’ Jef VN), David en Mathijs (76’ Peter).