Hoekske B - Horst B

2’ Een schot van David, net naast. 7’ Horst met een grote kans, Colin komt goed uit. De hoekschop die daarop volgt wordt hard aan de 2de paal binnen gekopt. 0-1. 14’ Luigi stuurt Mathijs diep maar zijn schot gaat voorlangs. 16’ Voorzet Luigi, schot Ilyas, keeper pakt. 20’ Verre inworp van Jelle in de kleine backlijn maar niemand kan er zijn voet tegen zetten. 1 minuut later moet Colin 2x redding brengen met de voet. 25’ Verre voorzet naar de 2de paal, Davy kopt naar de korte hoek maar de keeper ligt in de goede hoek. 28’ Voorzet David maar zowel Luigi als Ilyas geraken niet voorbij de keeper. 32’ Hoekske moet enkele hoekschoppen toestaan maar onze B-verdediging geeft geen krimp. 1 minuutje later moet ook de Horst keeper aan de bak. 38’ Schot van Mathijs, weer de Horst keeper die redt. 40’ Mooie aanval van Hoekske maar weer is het de Horst keeper die 2-3 maal redding brengt en natuurlijk, zoals de laatste weken al enkele malen het geval was, is het dan Horst die op de counter de score verdubbelt. 0-2.

Een vrij gelijk opgaande eerste helft met kansen aan beide kanten. Maar het lukt Hoekske niet om te scoren en Horst legt er wel 2 in het mandje.

52’ Vrijtrap van David iets buiten de backlijn en hij trapt hem mooi in de winkelhaak. 1-2. 64’ Mooie aanval van Hoekske via Jelle, Cedrik, David en terug Cedrik die voorlangs trapt. 74’ De bal blijft in een plas steken voor de Horst rechthoek. Ilyas is er het snelst bij maar geraakt niet voorbij de Horst keeper. 87’ Colin werpt uit tot bij Cedrik en gaat de rechter flank af. Een 1-2 met Luigi brengt hem alleen voor doel en trapt in de verre hoek binnen. 2-2.

Een verdiend gelijkspel voor Hoekske B en op basis van de 2de helft had het zelfs meer verdiend.

Eindelijk nog eens een deugddoend puntje.

Volgende week ontvangen we Pro Mille.

Opstelling: Colin, Jelle, Stef, Ben, Mounir, Davy (46’ Cedrik), Bart (25’ Jef VH), Luigi, Mathijs (68’ Jef VN), David, en Ilyas (75’ Siegfried).