Belta A - Hoekske B. 3-0

Een moeilijke verplaatsing naar Tessenderlo tegen de leider van 4de afdeling.

 

9’ 1ste schot tussen de palen van Belta, Liam redt. 17’ inworp tot bij Borke, zijn schot gaat in het zijnet. Hoekske speelt als een goed blok en geeft weinig weg. En als Belta toch tot een schot komt is er Liam die het leer keert. 32’ De uitgekomen Belta keeper ontzet in de voeten van Thomas, zijn schot/lob van 40m gaat over de keeper maar net naast. 40’ Vrijtrap Hoekske. Ben tot bij Thomas die samen met Guy combineert. Het schot van Thomas net naast. 1 min later weer een vrijtrap voor Hoekske. Ben op het hoofd van Thomas. De kopbal gaat via de keeper tegen de deklat.

 

Hoekske geeft weinig of niets weg en de 2 grootste kansen zijn voor Hoekske B.

 

47’ Colin zet door op links tot bij Guy, het schot gaat net over. 61’ Balverlies van Hoekske in het middenveld. De Belta kapitein profiteert met een mooi afstandschot buiten bereik van Liam. 1-0. 70’ Belta aanval op links en weer de Belta kapitein die binnenkant paal binnen trapt. 2-0. Hoekske B speelt minder geconcentreerd als in de eerste helft en dat neemt de competitieleider met beide handen aan. 84’ nu moet Hoekske aanvallen. Colin zet goed door, legt af voor Guy, schiet maar de keeper gaat goed plat. 88’ Counter Belta, de spits gaat Liam voorbij en trapt de 3-0 binnen. 1’ later weer Belta op de counter. Alleen op Liam, Liam stopt foutief af. Penalty. Liam zet het foutje recht en pakt de penalty.

 

Hoekske speelde een zeer goede wedstrijd en maakte het de competieleider knap lastig. Maar de enkele slordigheden werden cash betaald.

 

Opstelling: Liam, Jelle, Stef, Bart, Ben, Gerry, Cedrik (26’ Colin), Guy, Mattias (46’ Jef), Thomas en Borke (75’ Piet)