Spin – Hoekske 0-5

Hoekske begon goed aan de wedstrijd met enkele goede kansen. 2’ schot Ruts T., val wordt afgeblokt. 9’ schot Dillen de bal gaat over. 10’ Van Roey met een poging, keeper brengt redding met de voet. 11’ schot Mertens de bal gaat over. En dan eindelijk de verdiende voorsprong, diepe bal van Willekens op Dillen, deze legt de bal tot bij Claes en hij schiet de bal binnen (12’ 0-1). Paar minuten later is er Dillen die door de keeper neergehaald wordt in de backlijn met een logische penalty als gevolg. Claes laat deze kans niet liggen (14’ 0-2). En Hoekske blijft doorgaan. 25’ voorzet en Van Roey kopt aan de tweede paal binnen (25’ 0-3). Nauwelijks 3 minuten later alweer een kopbal doelpunt ditmaal is het Ruts T. die bal aan de tweede paal binnenkopt. De schrijver van het verslag was ondertussen meer bezig met de tussenstanden die binnen kwamen van het veld van Red Star zodat hij de assist gevers van deze laatste 2 doelpunten niet kan meegeven waarvoor sorry. En net voor rusten scoort Hoekske nog een vijfde doelpunt ook ditmaal was Ruts T. de man van de goal.

In een overbodige tweede helft was Hoekske slordiger en kwamen er ook enkele kansen voor Spin, maar geen van beide ploegen kon nog scoren zodat de ruststand ook meteen de eindstand was.

En zo is Hoekske 3 speeldagen voor het einde al kampioen.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, JUEZ PONCE NIJS(52’ SMETS), WILLEKENS, RUTS W.(46’ NESKENS), CLAES(59’ VANHERCK), VAN ROEY, DILLEN, MERTENS, VAN DE MERT(46’ VAN BAELEN), RUTS T..

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.