Red Star – Hoekske 4-2

Al na één minuut spelen een kansje voor Red Star, op corner wordt de bal naast gekopt. Dan neemt Hoekske over, derde minuut vrijschop Meynen recht op de keeper. Iets later Van de Mert komt voor de keeper maar deze duwt de bal in corner, op deze corner kopt Vanhoof T. de bal naast. 11’ weer Van de Mert , opnieuw stuit hij op de keeper. 12’ Van de Mert met een corner, zet de bal naar de eerste paal en de bal gaat zo binnen ( 12’ 0-1). Enkele minuten later hangen de bordjes terug in evenwicht. Diepe bal waarop de Hoekske verdediging zich miskijkt en met een schot over Vanhoof B. en onderkant van de lat gaat de bal binnen( 16’ 1-1). Hoekske reageerde meteen en op een voorzet kopt Van de Mert de bal binnen (18’ 1-2).  Dan was het weer aan Red Star, eerst tikte Vanhoof B. een kopbal uit doel, maar op een laag schot net naast de paal was hij kansloos (26’ 2-2). Kansen waren er nu voor beide ploegen en weer op een schot net naast de paal kwam Red Star op voorsprong( 37’ 3-2). Nog voor rusten Hoekske met een grote kans maar via de paal en 2 maal gered op de lijn ging de bal net niet binnen.

De tweede helft was alles net een tikkeltje minder. Hoekske met het meeste balbezit maar zonder grote kansen. En Red Star dat steeds loerde op de counter en zo toch een paar kansen had. En op één van de counters wist het de score nog uit te diepen (72’ 4-2).  Toen Hoekske op een gegeven moment met negen kwam te staan was de wedstrijd dan ook meteen gespeeld. Eerst was er rood (2x geel) voor Dillen , en Ruts viel uit met een kwetsuur en alle vervangingen waren toen al opgebruikt.

Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS, NIJS B.(79’ NIJS K.),WILLEKENS, LAMBRIGHS(46’ JUEZ PONCE), MEYNEN(61’ EYCKMANS), MERTENS(50’ HOEYBERGHS), RUTS, VANHOOF T., DILLEN, VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Lambrighs, Meynen.

Rode kaarten Hoekske : Dillen( 2x geel).