Hoekske – Zonnekloppers 3-0

Eerste grote kans kwam er na vijf minuten voetballen en was voor Zonnekloppers, het schot gaat voorlangs buiten. Twee minuten later een eerste keer Hoekske, verre ingooi Ruts T. de bal wordt door Van Roey doorgekopt en Hoeyberghs legt met een lob de bal tegen de netten( 7’ 1-0). Nog eens twee minuten later verdubbeld Hoekske de score. Hoge voorzet van Ruts T., Mertens gaat storen en komt in balbezit en schiet de bal binnen( 9’ 2-0). Direct nadien Van Roey met een kopbal de keeper brengt redding. Op het  kwartier is er ook nog eens een kans voor Zonnekloppers de bal wordt over gekopt. Nog voor er twintig minuten gespeeld is wordt de wedstrijd al beslist. Ruts T. met een voorzet naar de tweede paal waar Van Roey in één tijd binnen knalt ( 19’ 3-0). Dan is het wachten tot vijf minuten voor rusten vooraleer er nog eens iets gebeurd in het doelgebied. 40’ open kopkans voor Ruts T., hij kopt echter over  het lege doel. Verder nog een kopbal van Van Roey en een schot van Juez Ponce telkens gaat de bal net naast.

In het eerste kwartier van de tweede helft nog enkele kansen voor Hoekske, kopbal Van Roey net naast, schot van Van de Mert ook net naast en een kopbal van Vanbaelen recht op de keeper. Zonnekloppers had nu het betere van het spel maar aan kansen kwamen ze nauwelijks. Enkele een schot in minuut 70, de gaat naast. Een slordig spelend Hoekske kreeg nog wel enkele kansen. Schot Van Roey keeper pakt de bal. Schot Juez Ponce ook nu redding van de keeper. De grootste kans was nog voor Zonnekloppers, in minuut 87 een te korte terugspeelbal, speler van Zonnekloppers komt alleen voor doel maar Vanhoof brengt redding.  Zodat Hoekske al bij al de punten gemakkelijk thuis kon houden.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, VANHERCK, RUTS W., JUEZ PONCE, HOEYBERGHS(76’ SMETS), RUTS T.(46’ VANBAELEN), VAN ROEY, MERTENS, VAN DE MERT(65’ CAERS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.