Hoekske – Schijf 3-0

Rustig begin van de wedstrijd waarin Hoekske het meeste balbezit had. En na acht minuten spelen was ook de eerste kans voor Hoekske maar Smets zijn schot gaat over. De tweede kans voor Hoekske was wel raak. Voorzet van Ruts wordt door Van de Mert binnen gewerkt (15’ 1-0). Nauwelijks twee minuten later verdubbelde Hoekske de score. Van de Mert met de voorzet en Lambrighs tikt de bal binnen (17’ 2-0).  23’ corner Hoekske, Willekens knalt in één tijd net over. 29’ schot Lambrighs, keeper pakt. Hoekske nog steeds met het meeste balbezit maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. Van Hoof T. zag zijn vrijschop door de keeper vanonder de lat in corner verdwijnen. Voor een kans van Schijf was het wachten tot vijf minuten voor rusten. Vanhoof B. brengt redding met de voet.

De tweede helft was het allemaal een beetje slordiger bij Hoekske en Schijf kwam beter in de wedstrijd. Met op het uur een eerste serieuze verwittiging voor Hoekske. Een schot van Schijf spatte uiteen op de lat. Enkele minuten later weer een goed schot van Schijf en met een puike save kon Vanhoof B. zijn netten schoon houden. Hoekske nam nu terug iets meer initiatief, op een voorzet van Ruts kon Dillen net niet bij de bal om binnen te tikken. 72’ schot Peeters bal wordt in corner verwerkt al dan niet met de hand, op deze corner kopt Claes de bal over. Dan is het wachten tot in de laatste minuut vooraleer er nog iets gebeurd. Claes breekt door wordt wat uit zijn evenwicht gebracht en kan zo de bal niet voorbij de keeper krijgen. De bal komt echter in de voeten van Caers en deze weet wel te scoren (90’ 3-0).

In deze faire wedstrijd houdt Hoekske de 3 punten verdiend thuis.

Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS, NIJS, WILLEKENS, RUTS, SMETS(68’ CLAES), JUEZ PONCE, LAMBRIGHS(62’ BIJL), DILLEN, VAN HOOF T.(71’ PEETERS), VAN DE MERT(78’ CAERS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...