Hoekske – Claridge 2-2

Beide ploegen namen een rustige start. Na bijna 10 minuten spelen is er een eerste kans en is het ook meteen doelpunt. Neskens past op Van de Mert, Van de Mert speelt de bal naar Lambrighs en met een strak schot gaat de bal in doel( 9’ 1-0). Vanaf dat moment was het vooral Claridge met balbezit en had Hoekske het moeilijk om de bal voorin te krijgen. 17’ schot Claridge net naast. 24’ vrijschop Claridge, Vanhoof bokst de bal weg. De daarop volgende kans gaat de bal net naast. 36’ grote kans voor Claridge maar de spits schiet de bal over. 37’ weer Claridge met een schot  de bal wordt net voor de lijn nog weggewerkt.

In de tweede helft is de eerste kans voor Hoekske, een schot van Juez Ponce wordt afgeblokt en in de herneming schiet Van Hoof over. Iets voorbij het uur krijgt Nijs een rode kaart. De druk van Claridge neemt toe en al vlug scoren zij de gelijkmaker. Een plaats bal van buiten de backlijn en Vanhoof ziet de bal in doel verdwijnen( 65’ 1-1). Eventjes later en Hoekske kwam bijna terug op voorsprong maar Juez Ponce zag zijn vrijschop nog door de keeper in corner verwerkt worden. Vanaf dan is het vooral Claridge dat de bal heeft maar tot kansen kwamen zij niet. Bij een zeldzame tegen actie komt Hoekske toch op voorsprong. Ingooi tot bij Dillen T. en met een strak schot en via de binnen kant van de tweede paal gaat de bal binnen (86’ 2-1). Toch kan Hoekske de voorsprong niet in handen houden. Corner Claridge, de bal wordt achteruit gelegd en zo voor doel gezwierd en daar wordt de bal binnen gekopt (89’ 2-2). Meteen ook de einduitslag.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, MARLEIN, NIJS, WILLEKENS, NESKENS, JUEZ PONCE, DILLEN T., LAMBRIGHS(54’ SMETS), MERTENS, VAN HOOF(88’ DILLEN S.),VAN DE MERT(21’ MEYNEN(51’ VALKIERS)).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : Nijs.