Hoekske – Barrier 2-3

De eerste kans was er voor Hoekske, Van Der Veken kopt een bal door maar de keeper kan hem nog pakken. Iets voor het kwartier een fout net buiten de backlijn en Juez Ponce trapt de bal aan de eerste paal binnen (14’ 1-0). Dan schakelt Barrier een versnelling hoger en komen ze ook tot kansen. 19’ een schot, gelegenheids doelman Meynen staat op de goede plaats. 25’ schot Barrier de bal gaat net over. 31’ vrijschop Barrier, Meynen duwt de bal in corner.  Deze corner wordt rechtstreeks op doel getrapt en weer Meynen met een redding. 38’ tot tweemaal toe Barrier maar ook nu gaat de bal niet binnen. Even later is er nog eens doelgevaar van Hoekske, Ruts schiet over.

Meteen na rusten dan toch de gelijkmaker, een corner wordt binnen gekopt (47’ 1-1). Direct daarna een grote kans voor Hoekske maar Ruts krijgt de bal net niet voorbij de keeper. 50’ kans Barrier de bal gaat net naast. 59’ schot Dillen T. de bal gaat net over. Iets voorbij het uur valt Dillen S. in en nauwelijks een minuutje later wordt er op hem al een penalty fout gemaakt. Juez Ponce schiet binnen (62’ 2-1). Barrier gaat opzoek naar de gelijkmaker maar waren slordig in de laatste pas of hun vrije schoppen waren ongevaarlijk. En een paar minuten voor het einde, net als niemand het nog verwachte dan toch de gelijkmaker. Een corner, en de bal gaat via de bil van een Barrier speler in doel (88’ 2-2). En in de allerlaatste seconde dan toch eens een vrijschop dat via de binnen kant van de paal in doel verdwijnt en zo Hoekske nog achterlaat met nul punten (90’ 2-3).

Opstelling Hoekske : MEYNEN, NESKENS, NIJS, SMETS, BIJL, JUEZ PONCE(79’ MEYNEN B.),           DILLEN T.(77’ BARONE), RUTS(61’ DILLEN S.), LAMBRIGHS, PEETERS(75’ HAIDER), VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : Dillen T.

Rode kaarten Hoekske : geen.