Donk – Hoekske 0-5

5’ corner Hoekske Van Roey kopt net over. Eventjes later kopbal van Donk, Vanhoof B. kan nog net redding brengen. Dan is er Donk nog met enkele kleine kansjes en in minuut 18’ zelfs een grote kans maar ook nu weer kan Vanhoof B. redding brengen. Meteen daarna doelpunt Hoekske. Mertens zet de bal voor naar de tweede paal Van Roey kopt terug voor doel en Ruts T. scoort (19’ 0-1). 22’ kopbal van Ruts T. de bal gaat maar net naast. Dan is er penalty voor Hoekske na handsbal, Claes ziet zijn poging gered worden door de keeper maar de goed gevolgde Ruts T. kopt de bal toch binnen (24’ 0-2).  Nauwelijks vijf minuten later lijkt de match al beslist, Ruts W. stuurt Dillen in de diepte en Dillen kan alleen op doel af en scoort( 29’ 0-3).  Direct nadien weer Dillen met een poging, de bal gaat in het zijnet. 32’ nog eens Donk en Vanhoof B. moet tot 2 x redding brengen. 36’ corner Donk, de bal  wordt maar net over gekopt. Nog voor rusten loopt Hoekske nog verder uit. Tegenaanval via Ruts T. en Van Roey en Ruts T. scoort zijn derde van de namiddag (42’ 0-4).

De tweede helft was nog niet zolang bezig en alweer is er een doelpunt voor Hoekske. Claes komt alleen voor de keeper, deze brengt redding maar in de rebound kan Van de Mert scoren (49’ 0-5). En vanaf minuut zestig volgen er kansen langs beide kanten. Van Roey met een kopbal, de bal gaat net naast. Ruts T. zijn plaatsbal gaat ook net naast. Dan enkele kansen voor Donk, eerst een schot, de bal gaat net naast. Dan een kopbal Vanhoof B. tikt de bal over. Meteen daarna weer een redding van Vanhoof B., dit was meteen ook de laatste kans voor Donk. In de laatste twintig minuten waren er nog redelijk wat kansen voor Hoekske om de score verder te laten oplopen. Maar zowel pogingen van Ruts T. als van Van Roey en Van de Mert gingen niet binnen. En in de slot seconden was er nog een poging van Meynen, iedereen zag de bal binnen gaan maar via de binnenkant van de paal kwam de bal terug het veld in.

Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS, SMETS, VANHERCK, VAN ROEY, CLAES( 49’ VANHOOF T.),RUTS W., RUTS T.(72’ MEYNEN), DILLEN(56’ EYCKMANS), MERTENS, VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Claes.

Rode kaarten Hoekske : geen.