In: Thiemo Lambrighs (Forward)

Samenvatting
    -
     Wedstrijdverslag

Zonnekloppers had de eerste helft het meeste balbezit en liet het balletje met momenten goed rondgaan. De eerste kansen waren dan ook voor hun. 4’ doorbraak van speler Zonnekloppers, Vanhoof duwt de bal nog in corner. 12’ schot Zonnekloppers, opnieuw Vanhoof die de bal in corner verwerkt.17’ weer een poging van Zonnekloppers, ditmaal pakt Vanhoof de bal klem. De eerste mogelijkheid voor Hoekske was meteen ook een reuze kans. Van Hoof komt alleen voor de keeper maar heeft te veel tijd nodig om te scoren en de bal wordt voor zijn neus nog door een verdediger weggewerkt. Hoekske herstelde het evenwicht maar kwam toch op achterstand. De bal wordt over de Hoekske defensie gegooid en de doorgebroken speler schiet de bal in de kortste hoek binnen( 35’ 1-0). Net voor rusten was en nog een schot van Zonnekloppers, Vanhoof pakt de bal.

In de tweede helft krijgen we een totaal andere wedstrijd. Nu is het vooral Hoekske dat Zonnekloppers op eigen helft dwingt. 54’ schot Mertens, de bal was iets te centraal om de keeper te verrassen. Zonnekloppers loerde vooral op de tegenaanval. En op het uur was er een eerste doorbraak maar het schot ging over.62’ mooie kans voor Van de Mert de bal gaat echter op de keeper. 73’ schot Dillen keeper duwt de bal in corner. 80’ nog eens Zonnekloppers ditmaal met een vrijschop, Vanhoof saved de bal uit doel. 82’ vrijschop Dillen keeper duwt de bal nog net in corner. In de laatste seconden van de wedstrijd nog eens Dillen, ditmaal wordt de bal nog door een speler voor de doellijn weggewerkt. Een sterke tweede helft van Hoekske leverde echter geen verdiend punt op.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS(25’ BIJL), WILLEKENS, SMETS, JUEZ PONCE, VALKIERS, DILLEN, MARLEIN(52’ VAN DE MERT), MERTENS, VAN HOOF(68’ LAMBRIGHS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.